Ankara casper yetkili servis

Ankara casper yetkili servisi teknisyenleriizin karşı karşıya kaldığı adaptör arızaları ilk etapta adaptör girişindeki aşınmalardır. Bu tarz arızalar şarj aletinin çok sık sokulup çıkarılmasından ötürü olduğu gibi kabloyu takılıyken çevirmek yerinden oynatmak neticesinde oluşmaktadır. Bu tarz sorunlarda adaptör tamiri bozuk jakın gerçek jakla değiştirilmesi ile tamir edilir.

Ankara casper yetkili servisi laptop adaptörlerinde karşılaşılan öbür arıza ise adaptörün yüksek elektrikten dolayı yanmasıdır. Bu tarz arızalar genelde garanti kapsamındadır ve şarj aleti değişimi yapılmalıdır.

Ankara casper yetkili servisi Adaptör kullanırken Casper yetkili Servisi olarak size önerimiz, şarj aletinizi kuru ve diğer elektrik kablolarından ayrı bir ortamda kullanmanızdır. Farklı elektrik hatları manyetik bir kapsam oluşturduğundan dolayı şarj aletine zarar verebilir. Topraklama yapan bir priz tercih edin. Adaptör ucu notebookunuza takılıyken çok fazla yerinden oynatmamaya dikkat etmeli ve fazla tak çıkar yapmamaya dikkat göstermelisiniz. Ayrıca kırılmış olan şarj aleti kablosunu koli bandı ile bantladıktan sonra kullanmaya devam etmeyin. Buna benzer durumlarda kopan kısımlar lehimlenerek ve üzerinde silikon eritilerek tamir edilmelidir. Son olarak notebooklarınızı bataryayı çıkararak direk adaptörle çalıştırmayın. Bu bilgisayarınızın başta ana kartına olmak üzere diğer bileşenlerine de zarar verir.

Ankara casper yetkili servisi Ankarada diğer markalarla birlikte Casper adaptör tamiri konusunda uzman ekibimizden doğru yardımı alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Casper CSY Adaptör

Bir diğer kullanıcı problemi ise hor kullanımdan kaynaklanmaktadır. Tuş kopmaları ve tuş kaybolması bu yanlış kullanımın sonuçlarındandır. Eğer Casper Notebook Klavye nizde bir tuş yerinden çıktı ise altındaki tuş tırnağının yerinde olup olmadığını kontrol edin. Yerinde duruyor ise tuşu kibarca yerine oturtabilirsiniz. Yerinde değil ise Ankara casper yetkili servisini aramanız gerekmektedir.